EKIPET E MJEKËVE DHE INFERMIERËVE TË QKMF-së NË SHTIME NË GJENDJE GATISHMËRIE

Shtime, 20 mars 2020 – Ekipet e mjekëve dhe infermierëve nga Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) “Dr. Vezir Bajrami” në Shtime të gatshëm dhe të pajisur me veshje speciale për t’u mbrojtur nga COVID-19 janë duke u kujdesur 24 orë me qëllim të ofrimit të shërbimit për banorët e komunës së Shtimes. Komuna e Shtimes, këto ditë në oborrin e QKMF-së, ka vendosur një tendë për t’i kontrolluar pacientët e dyshuar apo personat me simptoma të ngjashme me COVID-19.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Rr. "Anton Çetta" Shtime nr.39

Urgjenca

Urgjenca

0290 390 890

e-mail

e-mail

qkmf.shtime@rks-gov.net

Lajmëro për COVID-19

Lajmëro për COVID-19

Kliko këtu