ME MATERIALE MBROJTËSE E BARNA ESENCIALE FURNIZOHET QKMF NË SHTIME

Shtime, 24 mars 2020 – Komuna e Shtimes, nëpërmjet Drejtorisë për Shëndetësi ka furnizuar me maska mbrojtëse, dorëza si dhe veshje të veçanta mbrojtëse për stafin e Qendrës së Mjekësisë Familjare (QKMF) “Dr. Vezir Bajrami” në Shtime.

Drejtori i Drejtorisë së Shëndetësisë, Labinot Beqa poashtu ka njoftuar se me iniciativën vullnetare të pronarëve privat të barnatorëve të Shtimes janë dhuruar barna esenciale për të furnizuar QKMF-në në Shtime. Ai ka falenderuar të gjithë pronarët e barnatorëve private të Shtimes që po solidarizohen në këto momente me qytetarët e komunës së Shtimes duke ju ndihmuar me barëra.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Rr. "Anton Çetta" Shtime nr.39

Urgjenca

Urgjenca

0290 390 890

e-mail

e-mail

qkmf.shtime@rks-gov.net

Lajmëro për COVID-19

Lajmëro për COVID-19

Kliko këtu