ORARI I PUNÊS

E hëne – E premte : 8:00–15:00
Rastet emergjente: 00:00–24:00
Vikendi: 00:00–24:00

SHËRBIMET E URGJENCËS

Numri i telefonit të urgjencës në QKMF Shtime 0290 390 380

MISIONI, VIZIONI DHE VLERAT – FORCA NXITËSE E QKMF Shtime

Ofrimi i një shërbimi gjithëpërfshirës në një mjedis ku inovacioni dhe edukimi i vazhdueshëm janë pjesë përbërëse e kujdesit; ku jemi krenar për t’u shërbyer pacientëve dhe njeri-tjetrit; ku përmbushja e sfidave komplekse mjekësore shihet si roli ynë kryesor dhe ku cilësia e siguria e kujdesit janë të padiskutueshme..

Patient First

Curabitur pharetra purus sed feugiat blandit. Nunc vel pharetra massa. Etiam imperdiet maximus ipsum orci sit amet.

Smart Healthcare

Curabitur pharetra purus sed feugiat blandit. Nunc vel pharetra massa. Etiam imperdiet maximus orci sit amet.

Latest Research

Curabitur pharetra purus sed feugiat blandit. Nunc vel pharetra massa. Etiam imperdiet maximus ipsum orci sit amet.

Secured Patient Data

Curabitur pharetra purus sed feugiat blandit. Nunc vel pharetra massa. Etiam imperdiet maximus ipsum orci sit amet.

Ne operojmë 24 orë në ditë - çdo ditë!

Na telefononi për të ju regjistruar në 0290/389-007 ose regjistrohuni në internet.

Mjekët e Famljar

Dr. Gojrat Bajrami

Doktor QKMF

Dr. Eric Walker

Neurologist

Dr. Eric Walker

Senior Surgeon

Ekipi ynë Mjekësor

Klikoni këtu dhe shikoni të gjthë stafin mjekësor të QKMF Shtime

Të gjithë mjekët tanë

Excellence in everything we do

Focused on You

Curabitur pharetra purus sed feugiat blandit. Nunc vel pharetra massa. Etiam imperdiet maximus ipsum, id ornare orci molestie sit amet. Morbi fringilla nibh vitae dictum varius. In purus purus, tincidunt eu consequat ac, accumsan vitae felis. Pellentesque dignissim elit eget risus tincidunt luctus.

Services We Provide

General Surgery

Suspendisse sit amet nibh consequat, condimentum erat non commodo urna.

Learn More

Orthopedic Care

Suspendisse sit amet nibh consequat, condimentum erat non commodo urna.

Learn More

Heart & Vascular Care

Suspendisse sit amet nibh consequat, condimentum erat non commodo urna.

Learn More

Allergy Medicine

Suspendisse sit amet nibh consequat, condimentum erat non commodo urna.

Learn More

Pediatric Services

Suspendisse sit amet nibh consequat, condimentum erat non commodo urna.

Learn More

Sports Medicine

Suspendisse sit amet nibh consequat, condimentum erat non commodo urna.

Learn More

Bacterial Diseases

Suspendisse sit amet nibh consequat, condimentum erat non commodo urna.

Learn More

Research Center

Suspendisse sit amet nibh consequat, condimentum erat non commodo urna.

Learn More

Rr. "Anton Çetta" Shtime nr.39

Urgjenca

Urgjenca

0290 390 890

e-mail

e-mail

qkmf.shtime@rks-gov.net

Lajmëro për COVID-19

Lajmëro për COVID-19

Kliko këtu